Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Bedsted - om os

Rundkreds af børn

Bedsted Børnecenter er et kommunalt dagtilbud, pt. med 15 småbørn (0-3 år) og 30 børnehavebørn (3-6 år). Vi er en filial af i alt 8 i område Løgumkloster og Toftlund. Disse 8 filialer har samme områdeleder. Medarbejdergruppen er sammensat af både medhjælpere, pædagoger og daglig pædagogisk leder, som alle kendetegnes ved at være engagerede ildsjæle. 
Vi vægter det indbyrdes samarbejde højt, ligesom vi vægter samarbejde med børn og forældre højt.
Vi er desuden praktik institution for pædagogstuderende.
Vi har til huse i de gamle lokaler, hvor der tidligere var kommunal skole og SFO, og som nu i stedet ligger nabo til byens friskole. Vi har store legeområder rundt om børnehaven og adgang til hal og boldbaner. Vi bruger desuden naturen, der er i nærheden, bl.a. skov og marker. 
Vi har gode busforbindelser til og fra byen. Vi har desuden to eldrevne Christiania cykler, der giver os mulighed for at udforske området omkring os. Vi har der ud over sammen med de øvrige filialer i området to minibusser, vi i perioder kan benytte. 
Vi vægter tilknytning og relations dannelse højt, da dette er en forudsætning for al trivsel og udvikling. Vi arbejder dagligt med at skabe overskuelig og meningsfulde børnefællesskaber og læringsmiljøer, hvor de voksnes rolle kan variere. 
Vi tilrettelægger vores dagligdag med udgangspunkt i den aktuelle børnegruppe og de forskellige behov, der måtte være. 
Vores mantra er, at tilknytning kommer for tilpasning og på baggrund af det, mødes børn med åbenhed, anerkendelse og nærvær.

Vores åbningstider er mandage – torsdage kl. 6.15 – 16.45 og fredage kl. 6.15 – 16.