Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Havbrisen - om os

Rundkreds af børn


Børnehaven Havbrisen i Ballum er et kommunalt dagtilbud, pt. med 7 småbørn (0-3 år) og 8 børnehavebørn (3-6 år). Vi er en filial af i alt 8 i område Løgumkloster og Toftlund. Disse 8 filialer har samme områdeleder. Medarbejdergruppen, er sammensat af både medhjælper, pædagogisk assistent, pædagoger og daglig pædagogisk leder, som alle kendetegnes ved at være engagerede ildsjæle. 

Vi vægter det indbyrdes samarbejde højt, ligesom vi vægter samarbejde med børn og forældre højt. 

Vi har til huse på Vestervej 6 i Ballum og ligger nabo til byens tidligere skole. Vi har store legeområder rundt om børnehaven og adgang til multihal og boldbaner. Vi bruger desuden naturen, der er i nærheden, bl.a. skov, marker og naturligvis Vadehavet, som ligger kun 20 minutters gang fra børnehaven.

Vi har to eldrevne Christiania cykler, der giver os mulighed for at udforske området omkring os. Vi har der ud over sammen med de øvrige filialer i området to minibusser, vi i perioder kan benytte. 

Vi vægter tilknytning og relations dannelse højt, da dette er en forudsætning for al trivsel og udvikling. Vi arbejder dagligt med at skabe overskuelig og meningsfulde børnefællesskaber og læringsmiljøer, hvor de voksnes rolle kan variere. 
Vi tilrettelægger vores dagligdag med udgangspunkt i den aktuelle børnegruppe og i de forskellige behov, der måtte være. 
Vores mantra er, at tilknytning kommer for tilpasning og på baggrund af det, mødes børn med åbenhed, anerkendelse og nærvær.

Vores åbningstider er mandage – torsdage kl. 6.30 – 16.30 og fredage kl. 6.30 – 16.